Hi-beam tak mengapa

IMG_0080.JPG

Bismillahhirrahmanirrahim. Memandu diwaktu malam ada banyak ceritanya. Antaranya ialah cerita sakit hati bila pemandu di belakang tak reti guna lampu rendah. Dibantainya hi-beam sepanjang jalan. Silau kita dibuatnya. Kalau pandu kereta lama, pandu saja biar … [Read more...]

Aku Seorang Paranoid Ke?

paranoid

Aku seorang paranoid ke? Entah la, nak menilai diri sendiri bukannya senang. Kena cermin diri sendiri. Bila tengok cermin dalam-dalam nampak juga sikap tu. Emmmm... memang betul kot aku seorang paranoid. Rentetan dari beberapa entry kategori teknologi yang tercatat … [Read more...]

Shopping Sayur-Sayuran Segar

IMG_0905-0.JPG

Jom shopping sayur-sayuran segar dan buah-buahan segar kat Cameron Highlands. Ingatkan pukul 7pagi dah buka, rupanya tak bukak lagi. Terpaksa la tunggu sampai pukul 8 pagi. Baju sejuk baru beli. Gila ko, dah la semalam hujan. Pagi ni nak shopping pun tak senang. … [Read more...]