Pening Kepala Dengan Bounce Rate Yang Tinggi

bouncerate

Ahhh.. sepeninggalan aku tanpa mengupdate blog memberi kesan pada diri sendiri. Padan muka aku. Bila tengok di google analytic, mak aii.. bounce rate blog ni dah mencecah 76%. Apa aku dah buat? Apa sebabnya jadi macam tu? Kenapa ia boleh jadi? Macam-macam persoalan menerjah otak. Masa aku guna theme dari IndoMagz, takde la sampai 76% […]

Tips Menghadapi UPSR

700x400

Minggu depan peperiksaan UPSR bermula. Inilah peperiksaan awam besar pertama anak-anak hadapi. Debaran bukan saja bagi mereka yang menghadapi peperiksaan malahan ibu bapa turut sama berdebar. Lagi-lagi kalau anak sulung yang ambik periksa. Tips ini bolehla dikatakan petua juga. Aku dapat tips ni masa nak ambik UPSR tahun 1992 dari seorang atuk di kampung. Alhamdulillah, […]