Sekaki Payung Petronas Limited Edition Untuk Dikutip Lagi

Kalau tak mampu jangan buat promosi. Itu antara luahan hati pengguna minyak petronas yang sudah berjaya memenuhkan cop di coupon tapi tak dapat menukarkannya dengan sekaki payung.

Benar seperti didengar. Rata-rata kedai petronas sudah kehabisan stok payung. Dan ramai juga pekerja petronas sudah kena maki cukup-cukup.

Mangsa keadaan, mangsa keghairahan.

Biasalah, kalau ada promosi memang jualan mencanak. Kalau sebelum ni tunggu kering minyak baru isi, time promosi susut separuh pun dah isi. Alangkah kecewanya bila coupon dah penuh cop, tapi payung idaman tak dapat.

Kita sebagai pengguna juga kena alert terma dan syarat sebelum menyertai apa-apa promosi. Kalau mereka kata limited edition, memang limited la. Kita marah-marah pun tak guna.

Masa saya diberi coupon aritu pun pekerja tu mention awal-awal yang payung tu limited. Sapa cepat dia dapat. So tak boleh salahkan mereka. Tak boleh juga kata Petronas menipu sampai membentak-bentak depan kaunter.

Kita ada akhlak, ada budaya dan ada otak. Baca terma dan syarat betul-betul sebelum buat apa-apa tindakan melampau batas. Nanti tak pasal-pasal sebab sekaki payung ada yang famous masuk youtube.

Ni pun ada satu coupon yang dah penuh cop. Kalau ada rezeki, dapatlah sekaki payung lagi. Kalau takde, redho je la kan…

coupon petronas

coupon reedem payung petronas