Sehari dua ni ada beberapa orang yang masuk ke blog ini dengan keyword tersebut. Seingat saya belum ada lagi artikel tentang mendapatkan topup prepaid percuma kat sini.

Untuk tidak mengecewakan pembaca, saya sediakan cara mendapatkan topup prepaid percuma. Tak kiralah kalian guna Celcom, Digi atau Maxis segalanya mungkin.

Syaratnya tak susah. Cuma perlu ada akaun facebook, sabar dan rajin. Ini bukan cerita bohong, ini betul-betul punya cerita.

Sebagai seorang blogger dan pembaca blog amatlah mustahil kalau tiada akaun facebook kan. Jadi gunakan ia sebaiknya. Ini bukan skim login facebook dapat RM100 tu ye. Itu memang betul-betul menipu.

Caranya lawat web ONEXOX Prepaid Panjang Umur. Tengok nama pun dah tertarik. Yup, dengan melawat secara kerap web tersebut, anda layak mendapat prepaid percuma melalui Program User Get User.

Katakanlah anda target nak dapatkan topup RM30 sebulan. Anda cuma perlu jadi pengguna ONEXOX Prepaid dan perkenalkan rakan-rakan seramai yang boleh.

Onexox menjanjikan 6% daripada nilai topup orang yang kita perkenalkan. Bukan sekali, tetapi setiap bulan akan dapat.

Macam Mana Nak Dapat RM30 Topup Free?

  1. Jadi pengguna onexox. (Tukar talian sekarang ke ONEXOX atau beli nombor baru)-Modal RM10.
  2. Rujuk seramai 20 orang yang mampu topup RM30 sebulan.- Anda akan dapat RM30x6%x20= RM36.
  3. Lagi ramai anda perkenalkan, lagi banyak anda dapat.

Ok, melalui aktiviti kat atas ni aja dah boleh dapat RM36. Itu kalau mereka topup RM30. Kalau RM50 atau RM100?

Semua duit tu akan masuk sebagai kredit. Tapi kalau dah lebih RM50, duit yang terkumpul boleh masuk terus dalam bank. Jadilah pendapatan kedua kita.

Nak buat duit lebih lagi?

Kalau rasa tak cukup, ada cara lain nak tambah pendapatan tu. Sekarang next lavel- 10%. Okeh banyak kan? Caranya daftar jadi Authorize Dealer Onexox. Tak mahal, RM90 je. Dapat 5 simkad yang boleh terus boleh kita jual.

Amacam? Saya dah mulakan sejak bulan Jun 2015 lagi. Setakat ni setiap setiap bulan onexox akan masukkan dalam akaun saya. Taknak cuba ke?

Mudah kan nak dapatkan topup prepaid percuma?