Cara mendapatkan topup prepaid percuma

Sehari dua ni ada beberapa orang yang masuk ke blog ini dengan keyword tersebut. Seingat saya belum ada lagi artikel tentang mendapatkan topup prepaid percuma kat sini.

Untuk tidak mengecewakan pembaca, saya sediakan cara mendapatkan topup prepaid percuma. Tak kiralah kalian guna Celcom, Digi atau Maxis segalanya mungkin.

Syaratnya tak susah. Cuma perlu ada akaun facebook, sabar dan rajin. Ini bukan cerita bohong, ini betul-betul punya cerita.

Sebagai seorang blogger dan pembaca blog amatlah mustahil kalau tiada akaun facebook kan. Jadi gunakan ia sebaiknya. Ini bukan skim login facebook dapat RM100 tu ye. Itu memang betul-betul menipu.

Caranya lawat blog Hidupkan Untuk Memberi. Tengok nama pun dah tertarik. Yup, dengan melawat dengan kerap blog Denaihati, anda layak mendapat prepaid percuma melalui denaihati rewards layalty program.

Katakanlah anda target nak dapatkan topup RM30 sebulan. Anda cuma perlu buat 13 hari lawatan je. Tapi bukanlah semudah itu. Ini perkara-perkara yang perlu di buat. Tak susah pun.

1. Login facebook.
2. Masuk blog Denaihati.-100 mata
3. Klik satu artikel.
4. Komen kalau ada apa-apa nak tambah dan ada pertanyaan.
5. Klik like- 100 mata.
6. Klik share di google+.-100 mata
7. Klik tweet- 100 mata.

Ok, melalui aktiviti kat atas ni aja dah boleh kumpulkan 400 mata. Sehari nak buat banyak-banyak pun boleh tapi yang dikira cuma sekali je tiap satu aktiviti tu. Maknanya kalau anda dah tweet satu entri, nak tweet satu lagi ia tak dikira poin.

Nak buat apa dengan mata yang terkumpul?

Kalau dah cukup point boleh claim reward tadi. Minimum untuk claim adalah 5000 mata bersamaan RM30 nilai topup prepaid.

Hadiah-hadiah lain boleh terus tengok kat blog dia.

Amacam? Saya dah mulakan sejak bulan ogos 2011 lagi. Setakat ni setiap kali claim rewards tak pernah tak dapat.

Mudah kan nak dapatkan topup prepaid percuma?

SHARE

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge