Ini Sahaja Kelajuan P1 WiMax

20111016-165023.jpg

Speed test ni di buat untuk mengukur kelajuan broadband P1 Wimax. Malangnya apa yang dijanjikan ibarat menanam tebu di pinggir bibir.. Setakat ni je kelajuan yang mampi mereka berikan. Dalam perjanjian untuk pakej Home Lite, kelajuan dijanjikan adalah 400kbps. Ni cuma 100kbps jer. 50% pun tak sampai. Hai la.. Idip-idup kau tipu aku. Bila nak terminate kena bayar la pulak. Katanya melanggar perjanjian kontrak. Abistu kalau kau langgar kontrak tak de pulak nak bayar kat aku. Nampaknya P1 wimax … [Read more...]