Ikut Salah, Tak Ikut Pun Salah

HIMPUN Perlu Ke?

Apa nak dikata. Dah itu memang sifat semulajadi manusia. Selalu tak puas hati dengan apa yang dia dapat. Juga tidak puas hati dengan apa yang orang buat. Susah sangat nak memuaskan hati semua orang.Memang tak akan dapat puaskan hati semua orang pun. Itu mustahil! Aku … [Read more...]

Harga iPhone 4S Cuma RM620

Harga iPhone 4S dalam USD. Sila convert ke MYR.

Dalam masa 3 hari sahaja iPhone 4S dah berjaya dijual sebanyak 4juta unit. (4,000,000 unit). Wow! banyak tu.- sumber. Antara faktor yang menyumbang kepada kegilaan peminat Apple ialah HARGA. Sebelum ni iPhone 4 dijual pada harga yang tak masuk akal (pada pendapatan aku … [Read more...]

Cubaan Pertama

6239517080_da313eb366_m

Buat duit dengan blog? Sesuatu yang sukar. (ikut pengalaman aku la). Aku baca dalam blog earncent.com hari-hari update dapat payment. Naik jeles aku.. Tergerak hati nak mencuba adsense. Walaupun tak banyak tapi sekurang-kurangnya ini langkah pertama. Belajar dari … [Read more...]